Nieuwe website en nieuwe forum server geinstalleerd.

123forum heeft een flinke groei door gemaakt de laatste paar maanden.
De oude webhosting raakte te vol daarom zijn we overgestapt naar een nieuwe en snelle server met meer capaciteit.
Ook is er een forum opgezet om gratis forum gebruikers nog beter te kunnen helpen.

Maar wat er is nog veel meer veranderd?

Keuze


Wanneer u niet tevreden bent met het aanbod van stijlen/thema's gaat er bij ons een belletje rinkelen.
We onderzochten welke stijlen/thema's populair zijn. Toen hebben we het aanbod van beschikbare templates maar liefst verdubbelt.

Hier blijft het niet bij, we gaan nog meer ons best doen om van u te horen welke thema's u graag in het uw forum wilt gebruiken.
Er is een forum opgericht om deze wens te kunnen voldoen, en tevens problemen of storingen op te lossen.

Beveiliging


De beveiliging van uw forum is voor ons net zo belangrijk als voor u.Uw forum is vanaf nu tegen bijnna 500 virussen beschermd. Ook tegen elke vorm van misbruik van alle functies op het forum.
Een ander onderdeel dat verbeterd is de registratie afbeelding verificatie, deze bestaat uit willekeurige kleuren, lettertypes, hoeken.
Waar zelfs de meest geavanceerde spambots niet tegenop kunnen. Een grote stap vooruit richting een volledig spamvrij forum .
Toch kan het voorkomen dat personen zich niet aan uw regels houden en telkens nieuwe accounts aanmaken of veel ongewenste berichten plaatsen.
Voor deze gebruikers heeft u nu de functie "Vervelende gebruiker", hierdoor kunnen alleen beheerders de berichten van de "Vervelende gebruiker" zien.Op deze manier is de lol er snel af voor de ongewenste gebruiker.

Shoutbox


Vanaf nu hoeft u niet meer verder te zoeken naar een shoutbox.Met diversen extra functies zoals smilies, bans, aan/uit zetten overtreft deze shoutbox makkelijk alle andere!
U hoeft niets te installeren alleen de shoutbox aan of uit te zetten.

Verjaardagen


Vergeet nooit een verjaardag met deze uitbreiding.U kunt precies zien wie wanneer jarig en hoe oud diegene wordt.
U kunt zelf bepalen of het verplicht is een geboortedatum op te geven.
Maar ook hoeveel dagen vantevoren een opkomende verjaardag te zien is.

Communicatie


Niet vaak genoeg kunnen we het zeggen, we willen graag van u horen wat er beter kan.
U blijft beter op de hoogte van veranderingen en kunt nieuws in het beheerderspaneel zien.Het forum is er voor vragen maar u kunt ook direct contact met ons opnemen.

Snelheid


Dat alle forums een nieuwe eigen server hebben gekregen is niet zomaar.Forums laden nu nog sneller en door het minimaliseren van de laadtijden kunnen u en anderen nog meer genieten van uw gratis forum.

Zoekmachine vriendelijk


Alle gratis fora zijn geoptimaliseerd voor google en andere zoekmachines.
Hier door krijgt u meer bezoekers uit de zoekmachines omdat uw forum hoger in de resultaten staat.Uw forum krijgt een hogere PageRank door deze aanpassingen.

Met vriendelijke groet,
123forum team Forum nieuws

  PHPBB2
Forum opschoning

31-01-2012    lees het volledige artikel

Voor forum-xl.nl gebruiken we Twitter om alle beheerders op de hoogte te houden. Als 123forum beheerder natuurlijk ook leuk om te volgen of om een vraag te stellen!
Volg @forumxl op twitter.

13-12-2009    lees het volledige artikel

Met PHPBB3 gaat de ontwikkeling van phpbb3 verder. Mede vanwege de administatie tools heeft forum-xl de mogelijkheid om beheerders vooraf te waarschuwen bij onderhouden en kunnen we sneller ingrijpen bij support problemen.

Extra: eigen domeinnaam!, reclame vrij per maand ipv pageviews

15-01-2009    lees het volledige artikel

Met de komst van phpBB3 komt er een einde aan de ontwikkeling van phpBB2, behalve kritische meldingen en fouten zal de phpBB Groep phpBB2 niet meer verder ontwikkelen.

25-05-2008    lees het volledige artikel

Lang verwacht en toch gekomen. Uitbreiding is op vele punten mogelijk dus we verwachten dat we de toekomst met PHPBB3.0 goe aankunnen!
Lees verder voor de serverspecificaties.

25-05-2008    lees het volledige artikel